Haberler

Çorum'da Doktora Saldırıya Tepki

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık İlçe Devlet Hastanesi'nde bir doktor hasta tarafından dövüldü. Hastane çalışanları doktora yapılan saldırıyı kınadı.

Çorum'un Osmancık Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde nöbetçi Dahiliye Uzmanı Dr.Caner Keser, iddialara göre dün akşam acile gelen hasta Kemal K. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal K. doktora saldırdı. Güvenlik görevlilerinin polis çağırması üzerine olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Burada ifadesi alınan Kemal K. sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hastanede bugün doktora yapılan saldırı; meslektaşları, hemşire ve sağlık personeli ile çalışanlar tarafından protesto edildi. Türk Sağlık Sendikası üyelerinin de yer aldığı acil önündeki eylemde saldırı kınandı. Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, sağlık çalışanlarının can güvenliği olmadığını belirterek, olayı kınadıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmancık Çorum Politika Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (4)

Hastane çalışanı:

Bakıyorumda insanlar olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmış. Kemal denen adam sabıkalı, karısını dövüp acile getirmiş beyefendi hırsını alamayıp etrafa saldırmış. Şuan hapiste olması gereken (şartlı tahliye olmuş) bu adam işallah doktora saldırdıysa haklıdır zihniyetinde olan yorumcu arkadaşlarla bigün karşılaşır.

3
0
yanıtYanıtla
fazilet:

Kim bilir hastayı nasıl çıldırttılar. . . . Şiddete hayır lakin savgili dr. da hasta ve hasta yakınlarına nasıl davranılacağını öğrenseler çok daha güzel olur. . . Bu dr. bey ve yanındaki sekreteride beni acillik hasta etmişlerdi. . Etme bulma dünyası işte. . .

2
1
yanıtYanıtla
cem:

helal olsun Kemal abime hastane personeli önce insan gibi davranmayı öğrensinler ondan sonra eylem yapsınlar

2
0
yanıtYanıtla
FurkanmobilWeb@haberler.com:

Doktorlar bu duruma gelmek için okumuyor onca seneyi kemal denen o adam cezasız kalmamalı zaten bir sürü suçtan tutuklanmış bu yaparken hangi kafayla yaptı belli değil. Kemal k.yaptigindan utansın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title