Haberler

Çorlu Hükümet Konağı Yeni Binasında Hizmete Başladı

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, beraberinde parti yöneticileri ile yeni binasında hizmet vermeye başlayan Çorlu Hükümet Konağı’na ziyaret gerçekleştirerek Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile görüştü.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, beraberinde parti yöneticileri ile yeni binasında hizmet vermeye başlayan Çorlu Hükümet Konağı'na ziyaret gerçekleştirerek Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile görüştü.

Uzun yıllar boyunca Omutak Caddesi üzeri Tonguçlar Meydanı'ndaki binasında Çorlu halkına hizmet veren Çorlu Hükümet Konağı, Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerindeki yeni binasına taşınarak yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kaymakam Kılıç'ı yeni hükümet konağında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunan ilk isimlerden biri de AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay oldu.

Beraberinde ilçe yöneticileri ile birlikte Çorlu Hükümet Konağı'na ziyaret gerçekleştiren Atalay, binanın fiziki durumu, binada hizmet vermeye başlayan birimler ve taşınma süreci ile ilgili olarak bilgiler aldı ve Kaymakam Kılıç ile birlikte yeni hükümet konağında incelemelerde bulundu.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, yeni hükümet konağının Çorlu'ya yakışan bir bina ve yatırım olduğunu belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay ve parti yöneticilerine teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Levent Kılıç Ak Parti Taşkent Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title