Haberler

Çocuklara Yardım Gecesi İçin Sahnelere Dönüyor

Güncelleme:

Fulden Uras'ın yaptığı Hayaller Gerçek Olsa Derneği'ne kayıtlı bakıma muhtaç ve hasta çocuklar yararına sosyal sorumluluk projesi başlatan örnek gece kulübü Sound Ankara tüm gelirini kelebek hastası çocuklara bağışlayacak.

İşletmeciliğini genç yatırımcılar Alper Yıldız ve Mert Can Cenik'in yaptığı ve her hafta ünlü isimlerin sahne aldığı canlı performans sahnesi Sound Ankara 30 Kasım 2016 günü tüm gelirini Hayaller Gerçek Olsa Deneği'ne bağışlayarak kelebek hastası çocuklar için farkındalık yaratmak ve toplanan gelirle dernekte kayıtlı yaklaşık 300 hasta çocuğun medikal malzemelerinin alımını sağlayacaklar.

Uzun zamandır çocuklara yardım etme arzusu ile sahnelerden uzak kalan ve Hayaller Gerçek Olsa Derneğini kuran sanatçı Fulden Uras, böylesine güzel düşünülmüş bir yardım gecesinde bizzat kendisinin sahne alacağını ve hasta çocuklar için konser vereceğini açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fulden Uras Mert Can Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title