Haberler

CHP Antalya'da Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

İl binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine; CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Başkanı Devrim Kök, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Parti binası önünde partililere seslenen İl Başkanı Devrim Kök, Kurban Bayramı'nın kardeşliğin, dostluğun, dayanışmanın pekiştirildiği çok özel günler olduğunu söyledi.

Bu kapsamda bu birlik ve beraberliği göstermek için toplanan herkese teşekkür eden Kök, kısa süre sonra Türkiye'nin yerel seçimlere gideceğini hatırlattı.

Milli bir mutabakata ihtiyaç olduğunu söyleyen Kök, "Bu milli mutabakatın adresi CHP'dir. Farklı partilerde görev yapmış ya da daha önceden oy vermiş vatandaşlarımız bunun farkında, herkes bunun adresini biliyor. İlk seçimde bunu göstereceğiz. Bu anlayışa karşı mücadelemizi sandık başarısıyla taçlandırmak mecburiyetindeyiz. Bu yerel yönetimler seçimlerinde elde ettiğimiz başarı CHP'in iktidarının da önünü açacaktır. Yıllardır o çektiğimiz iktidar adresi umarım bu yerel yönetimler seçimlerinde başlayan başarıyla genel seçimlerde de noktalanacaktır. Bu başarıya ortak olmanızı istiyorum. Yerel seçimlerde bizlere güvenmenizi istiyorum. CHP'nin başarısı adına pragmatik siyaset yapıyoruz. Her yerin dokusuna uygun olan adaylarla seçime gidiyoruz. Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı. Bu seçimde ilk defa Kaş'tan Gazipaşa'ya bütün vatandaşlarımız oy kullanacak. Alanya'da pırıl pırıl bir adayımızı aday gösterdik. Sadece Muratpaşa, Konyaltı, Büyükşehiri almak başarı değildir. Hiç alamadığımız yerleri böyle bir dönemde alamazsak o bizim hatamızdır. Bunun için bir bir adımlar atıyoruz. Alanya'yı CHP alacak. CHP Serik'te gene o dokuya uygun Muhammet Konur'u aday gösterdi. CHP'ye artık insanlar koşarak geliyor. Aksu o şekilde Kepez'de çok iddialıyız. CHP'de iki oy kim fazla alacaksa biz seçime onunla gireceğiz" şeklinde konuştu.

Her ilçenin dokusuna uygun adaylar belirlediklerini ifade eden Kök, "Parti meclisinde, belediye meclisinde görev alacak arkadaşlarımızı sandık yöntemiyle belirliyoruz. Olabildiğince ortak aklın, ortak iradenin hakimiyetini kuracağız. 'Ben varsam varım, yoksam yokum' demeyelim. Böyle bir dönemde CHP başarılı olmak zorundadır. CHP'de temsil noktasındaki bir aday, belediye başkanı olduğu vakit Antalya'daki yüz binlerce CHP'li de belediye başkanı olmuş demektir. Bu anlayışla hareket etmeliyiz" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Kök ve protokol partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gürkut Acar Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title