Haberler

Ceyhun Yılmaz, Üsküdar Üniversitesi'nde Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

Komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz, Üsküdar Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide eğlenceli anlar yaşandı.

Söyleşinin ardından Ceyhun Yılmaz, öğrencilerle beraber 'özçekim' yaptı.

Komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz, dün Üsküdar Üniversitesi İletişim Bilimleri ve Medya Kulübü tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilerle sohbet etti.

Farklı fakültelerden birçok öğrenci ve akademisyenin ilgi gösterdiği söyleşide Yılmaz, öğrencilerin sorularını yanıtlarken şiir performası da beğeni topladı. Okuduğu şiirlerle duygulu anlar yaşatan Ceyhun Yılmaz, dakikalarca alkışlandı.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan, söyleşinin ardından Ceyhun Yılmaz'a kitaplarını hediye etti ve üniversitenin simgesi haline gelen 'Hisseden Adam' heykelini taktim etti. Eğlenceli dakikaların yaşandığı söyleşinin ardından Ceyhun Yılmaz ve öğrenciler birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ceyhun Yılmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title