Haberler

Çaykara Faciasında Şok İddia: Tünel Girişi Çığ Bölgesine Alınmış (3)

İş DURDURMA TUTANAĞI İDDİASI Çığ altındaki Erhan Arslan ile Loktman Çelik'i arama çalışmaları devam ederken, şantiyede olumsuz hava şartları nedeniyle 8 Ocak 2015 tarihinde çalışmanın durdurulduğuna ilişkin bir tutanak düzenlendiği ileri sürülen. Taşeron olarak faciada ölenlerden Özgür Can Özyürek ile yüklenici firma yetkilisinin imzalarını taşıyan tutanakta, "08-01-2015 tarihinde hava şartlarından dolayı tünel ağzına gidememekteyiz.

İş DURDURMA TUTANAĞI İDDİASI

Çığ altındaki Erhan Arslan ile Loktman Çelik'i arama çalışmaları devam ederken, şantiyede olumsuz hava şartları nedeniyle 8 Ocak 2015 tarihinde çalışmanın durdurulduğuna ilişkin bir tutanak düzenlendiği ileri sürülen.

Taşeron olarak faciada ölenlerden Özgür Can Özyürek ile yüklenici firma yetkilisinin imzalarını taşıyan tutanakta, "08-01-2015 tarihinde hava şartlarından dolayı tünel ağzına gidememekteyiz. Firma yetkilisi bilgisi dahilinde çalışma durdurulmuştur. Ayrıca açılması gereken (gerek pasa sahası tünel ağzı, gerek şantiye ile tünel ağzı) arasındaki yolların kapalı olması nedeni ile şantiye tamamıyla durmuştur" ifadelerine yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çaykara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title