Haberler

Çaycuma'da Doğalgaz Çalışmaları

(Anadolu Ajansı - Ekip, Ferdi Akıllı) Zonguldak (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Haziran ayı içinde belli hatlara doğalgaz verilecek" dedi.

(Anadolu Ajansı - Ekip, Ferdi Akıllı) Zonguldak (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Haziran ayı içinde belli hatlara doğalgaz verilecek" dedi. Gülşen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) ilçe merkezine kadar 15 kilometrelik alanda doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Velioğlu ve İstasyon mahallelerinde de doğalgaz çalışmalarının bitirildiğini, konutlara da bağlantı kutularının monte edildiğini ifade eden Gülşen, şöyle konuştu:

"Doğalgaz çalışmaları alt yapıda geçici sıkıntı yarattı. Ancak halkımız bu konuda sabır gösterdi. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Haziran ayı içinde belli hatlara doğalgaz verilecek. Testler yapıldıktan sonra çok kısa zamanda bağlantı yapılan binalara kombi ve doğalgaz tesisatı yapılabilecek. Gerekli duyurularda bulunacağız." - Zonguldak

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Mithat Gülşen Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title