Haberler

Çankaya'da Hayallerin Kumbarası Doluyor

Güncelleme:

Çankaya Belediyesi iki noktaya koyduğu kumbaralarla ihtiyaç sahibi çocuklara oyuncak ve kitap ulaştırmaya devam ediyor.

Çankaya Belediyesi'nin, Hizmet Binası ve Kuğulupark önündeki oyuncak ve kitap kumbaralarına Ankaralılardan yoğun ilgi geldi.

Çankaya Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak üzere oluşturduğu oyuncak ve kitap kumbarası ilgi odağı oldu. Kumbaralar her 15 günde bir Çankaya Belediyesi görevlileri tarafından boşaltılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere tasnif ediliyor.

"HER KİTAP BİR GELECEK, HER OYUNCAK BİR HAYAL YARATIR"

Genç Yetişkinler Derneği ile birlikte yürütülen ve "Her Kitap Bir Gelecek, Her Oyuncak Bir Hayal Yaratır" kampanyası çerçevesinde ilk adım olarak başlatılan kumbaralar dolmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesi'nin Kızılay'daki Hizmet Binasının Sakarya Caddesi kısmında ve Kuğulupark içerisinde bulunan kumbaralara yetişkinlerin yanı sıra arkadaşlarına destek olmak isteyen çocuklar da kitap ve oyuncaklarını bırakıyor.

Paylaşımın göstergesi olan kumbaralarda toplanan kitaplar, Çankaya ile sınırlı kalmayarak Türkiye'nin bir diğer ucu Şırnak'a dahi ulaştı. Yetkililer toplanan kitapların okullardan gelen talepler üzerine eğitim kurumlarına gönderildiğini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çankaya Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title