Haberler

İngiltere Başbakanı Cameron'dan Aşırıcılıkla Mücadele Mesajı

Güncelleme:

İngiltere Başbakanı David Cameron, İngiltere'nin aşırıcılıkla mücadele edeceğini söyledi.

İngiltere Başbakanı David Cameron, İngiltere'nin aşırıcılıkla mücadele edeceğini söyledi.

İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye konuşan Cameron, İngiltere'nin aşırıcılıkla mücadele etmeye devam edeceğini belirterek "Karşılaştığımız sorun 'sadece şiddeti destekleyen bir aşırıcıysanız sizin peşinizde olacağız' şeklindeki ayırıcı söylem. Bu durum çizgiyi nasıl aşmadan duracaklarını bilmeyen aşırıcılara açık alan bıraktı" dedi.

Aşırıcılığın her şekliyle mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Cameron, "Bu insanlar, gençlerin zihinlerini radikalleştiren ve onları Suriye ve Irak'a giderek bu dehşet verici katliamda yer almaları için yönlendirenler" diye konuştu.

Cameron, sadece şiddetle ilişkili aşırıcılıkla değil, aşırıcılığın her türüyle mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı

David Cameron, dünyanın farklı bölgelerinde gençlerin "zihinlerinin zehirlendiğini", Nijerya, Yemen ve Afganistan gibi ülkelerden aşırıcıların gençleri savaş bölgelerine gitmek için cesaretlendirdiğini söyledi.

İngiliz Parlamentosu'nun geçen hafta aldığı Irak'ta IŞİD'e yönelik hava operasyonuna katılma kararına ilişkin daha önce soruları yanıtlayan Cameron, IŞİD'i zayıflatmak ve ortadan kaldırmak için geniş bir koalisyonun parçası olduklarını belirterek "Ancak bu örgütün bulunduğu ve büyüdüğü ülkeler kendilerine düşeni yapmadıkça bu örgüt ortadan kaldırılamaz" demişti. - London, City of

Kaynak: AA / Güncel

David Cameron Irak Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title