Haberler

Büyükçekmece Belediyesi, Beslenme Destek Paketi Uygulamasını Sürdürüyor

Güncelleme:

Büyükçekmece Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında başlattığı beslenme destek paketi uygulamasını bu yıl da devam ettiriyor. Ekonomik şartları iyi olmayan ailelerin çocuklarına haftalık olarak teslim edilen paketlerle dengeli ve düzenli beslenmelerine katkı sağlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi, 2022 -2023 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiği "Beslenme Destek Paketi" uygulamasını bu yıl da sürdürüyor.

Ekonomik şartları iyi olmayan ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarının dengeli ve düzenli beslenebilmeleri için başlatılan beslenme destek uygulaması bu yıl da sürüyor.

Büyükçekmece Belediyesi Sevgi Eli Market'te hijyenik koşullarda hazırlanan beslenme destek paketleri, ailelerin evlerine haftalık olarak belediye personeli tarafından teslim ediliyor. Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne gelen taleplerin değerlendirilmesinin ardından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına gıda desteği verilirken, ilçe merkezine uzak ve eskiden köy statüsünde olan mahallerde ise öğrencilerin tamamına beslenme desteği veriliyor.

"ÇOCUKLARIMIZIN BESLENMESİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYORUZ"

Uygulamayı yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, projeye hayırseverlerden de destek geldiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

"Şehrimizde ekonomik şartları dar olan ailelerimizin çocuklarının okuldaki günlük yeme ihtiyaçlarını veyahut da okuldaki beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere kendi elimizle, kendi imkanlarımızla, hayırsever vatandaşlarımızın imkanlarıyla Sevgi Market'e getirmiş olduğumuz gıda maddelerini bunların içerisinde bal, peynir, reçel, fındık ve benzeri çocuklar için çok besleyici malzemeler, ekmek ve benzeri. Çocuklarımızın beslenmesinde önemli yer tutan gıda maddelerini gıda mühendisimizin önderliğinde çocuklarımız için arkadaşlarımız hazırlıyor. Ondan sonra bu ailelerimizi biliyoruz. Onların evlerine dağıtıyoruz ve çocuklarımızın beslenmesine önemli katkı sağlıyoruz. Gönül ister ki hiçbir çocuğumuz aç kalmasın ve her ailenin ekonomik durumu yeterli olsun. Çocuğunun ihtiyacını ve kendi ihtiyacını kendi arzusu doğrultusunda tamamlasın veya tedarik etsin ama ekonomik şartlar çok ağır. Bu nedenle belediyemizin yıllar önce ortaya koymuş olduğu Sevgi Market projesi şehrimizde binlerce ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşımıza beslenme, giyimde çok önemli hizmet veriyor. Şimdi de okul sezonu açıldı. Yeni eğitim, öğretim başladı. Ekonomik şartları uygun olmayan ailelerimizin çocuklarının beslenmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Büyükçekmece Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title