Haberler

Bursa Darbe Girişimi Yüzünden Yabancı Damat Gelemeyince Gelin Düğünde Tek Başına Oynadı

Darbe girişimi yüzünden yabancı damat gelemeyince gelin düğünde tek başına oynadıDarbe girişimi uçak seferlerini aksatınca Esin Bayram ile evlenecek olan İngiliz damat Jonathan Foster, Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ndeki düğününe yetişemedi.

Darbe girişimi yüzünden yabancı damat gelemeyince gelin düğünde tek başına oynadı

Darbe girişimi uçak seferlerini aksatınca Esin Bayram ile evlenecek olan İngiliz damat Jonathan Foster, Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ndeki düğününe yetişemedi. Damat olmadığı için davetlileri tek başına ağırlayan gelin Esin Bayram, "Çok severseniz havalara girer. Havada kalır. Johathan da havada kaldı" esprisi yaptı. Gelin Bayram, düğünün sonuna yetişen Damat Foster ile tavuk alma geleneğine birlikte gitti.

Ailesi Bursa'nın Orhaneli İlçesi'nde oturan Esin Bayram, Bursa Beton Genel Müdürlüğü'nde çalıştığı 2014 yılında dil eğitimi için İngiltere'ye gitti. Esin Bayram, burada tanıştığı Jonathan Foster ile arkadaş oldu. Arkadaşlıklarını sürdüren ikili evlenmeye karar verdi. Daha sonra işinden ayrılan Esin Bayram, geçtiğimiz aylarda Jonathan Foster ile nikah yaptı. Çift geçen 16 Temmuz günü de gelinin memleketi Orhaneli'de düğün yapmaya karar verdi.

DARBE GİRİŞİMİ NEDENİYLE GELEMEDİ

İngiliz damat Jonathan Foster cumartesi günü İngiltere'den Türkiye saati ile 09.00'da uçağa binip 13.00'te Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak, buradan 3 saatlik yolculuk ile Orhaneli'ne gelip düğüne katılacaktı.

Tüm hazırlıklarını cuma günü tamamlayan ve cumartesi sabahını bekleyen Esin Bayram ile Jonathan Foster'in düğün planı cuma akşamı yapılan darbe girişimi sonrası aksadı. Sabah saatlerinde İngiltere'de havaalanına giden Jonathan Foster, uçak seferlerinin iptal edildiğini öğrenince şoke oldu. Durumu bildirdiği gelin Esin Bayram "Ben ne yapacağım, gelmen lazım" deyince Jonathan Foster, cumartesi günü bir başka havayolu şirketinden Türkiye saati ile 16.20 uçağına bilet aldığını söyledi.

Bunun üzerine Esin Bayram gelinliklerini giyip düğüne gelenleri tek başına karşıladı. "Damat nerede?" diye soranlara ise yaşadıklarını anlattı, "Çok severseniz havalara girer. Havada kalır. Johathan da havada kaldı" esprisini yaptı.

TEK BAŞINA OYNADI

Esin Bayram'ın nikah şahidi olan Bursa Beton'un Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtcıbaşı, davetlilere yaşananları anlattı. Daha sonra Esin Bayram yeğeni ile ilk dansı yaptıktan sonra Bursa'ya özgü oyun havalarını tek başına oynadı.

Esin Bayram'ın tek başına yaptığı düğüne sonunda yetişen Jonathan Foster, Bursa'nın geleneği olan yakın arkadaşlarıyla birlikte damat evi diye bir yakınına giderek buradan tavuk almayı gerçekleştirdi.

Eşinin daha sonra İngiltere'ye döndüğünü belirten Esin Bayram, "Başarısız darbe girişimi bizim düğünümüzü böyle etkiledi" dedi. Bayram, kendisinin de bir süre sonra İngiltere'ye gideceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Beton Orhaneli Türkiye Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title