Haberler

Bursa'da Giyim Mağazası Yandı

Bursa'da Bir Giyim Mağazasında Çıkan Yangın Korku Dolu Saatlerin Yaşanmasına Sebep Oldu. Bir Saat Önce Kapattığı İşyerinin Alevlere Teslim Olduğunu Gören İşyeri Sahibi Fenalık Geçirdi.

Bursa'da bir giyim mağazasında çıkan yangın korku dolu saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Bir saat önce kapattığı işyerinin alevlere teslim olduğunu gören işyeri sahibi fenalık geçirdi.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Santral Garaj Mahallesi Gelibolu Sokak'ta Yılmaz Tavlı'ya ait işyerinde gece yarısı yangın çıktı. İşyerindeki mesaisini bitirip gece geç saatlerde evine giden Tavlı'nın mağazasında bilinmeyen sebeple çıkan yangın, kumaş ve pamuklu kıyafetler sebebiyle kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri alevleri bir saat içinde söndürdü. Yangın haberini alıp işyerine koşan 47 yaşındaki Yılmaz Tavlı fenalık geçirdi. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

(MG-İHS-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title