Haberler

Bozdağ: Sanırsınız Ki, 16 Nisan'da Almanya'da Hükümet Sistemi Oylanacak (3)

'KILIÇDAROĞLU GİZLİ EVETÇİ'Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bursa'nın Gürsu İlçesi'ne geçerek, Belediye Meydanı'nda nokta mitinginiyle vatandaşlara seslendi.

'KILIÇDAROĞLU GİZLİ EVETÇİ'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bursa'nın Gürsu İlçesi'ne geçerek, Belediye Meydanı'nda nokta mitinginiyle vatandaşlara seslendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bakan Bozdağ, "Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, 'Başbakan ayrı, cumhurbaşkanı ayrı olursa kavga çıkar.' Kafası karışık. Bu sistemde başbakanlık ile cumhurbaşkanlığını birleştiriyoruz. Kavga çıkmasın diye biz bunu getiriyoruz. Bu Kılıçdaroğlu 'gizli evet'çi ama haberi yok adamların. Emin olun, biz onun dediği sakıncalar olmasın diye bunu getiriyoruz. Kılıçdaroğlu, eğer çift başlılık çok iyi bir şey ise CHP'nin başına eş bir genel başkan seçin, gül gibi ikiniz beraber partiyi yönetin" dedi.

Almanya'da bugün bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği mitinge de değinen Bakan Bozdağ, " Almanya'da PKK terör örgütü Almanya polisinin aldığı güvenlik tedbirleri altında gösteri yaptı. Türkiye'deki referandumda 'hayır' çıksın diye Almanya'nın himayesinde nasıl bir gösteri, nasıl bir toplantı yaptığını hep beraber gördük" şeklinde konuştu.

Bozdağ, Gürsu'daki konuşmasının ardından Kestel ilçesine geçerek burada da nokta mitingi düzenledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title