Haberler

Böyle Battı

Antalya'da 'Prenses Doğa' Adlı Lüks Yatın Kaptanı Kadir Çelikbaş, Eşi ve 6 Yakınını da Alarak Dün Öğle Saatlerinde Sefere Çıktı.

Antalya’da ’Prenses Doğa’ adlı lüks yatın kaptanı Kadir Çelikbaş, eşi ve 6 yakınını da alarak dün öğle saatlerinde sefere çıktı.

Yat Limanı’ndan ayrıldıktan sonra 14.00 sıralarında Dedeman Oteli açıklarına gelen ve Manavgat’ta bir tersanede yenilendikten sonra ilk seferine çıkan yat, makine dairesinden su almaya başladı. Kaptan Çelikbaş Deniz Polisi’nden yardım isterken, çevredeki tekneler de yardıma koştu. Gelen ekipler Çelikbaş ve eşi Mehtap Çelikbaş ile diğer yakınları Süleyman Karakaya, Ali Gök, Tuncay Durak, Ahmet Karakaya, Süleyman Karakaya ve Nur Karakaya’yı tahliye etti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından botlara alınan 8 kişi, Yat Limanı’ndaki Deniz Polis noktasına getirildi. Lüks yat da bir teknenin yedeğinde Yat Limanı’na çekilmek istenirken 14.20 sıralarında sulara gömüldü. Yatın batma anı objektiflere saniye saniye yansıdı. Antalya Yat Limanı Başkanı Tevfik Günday, lüks yatın makine dairesinden su alarak battığını, tam batma nedeninin yat tamamen sulara gömüldüğü için henüz belirlenemediğini söyledi.

Paraları kuruttular

Deniz Polisi noktasına getirilen yattakiler, üzerlerindeki kimlikleri, paraları, cep telefonlarını, kredi ve bankamatik kartları ile ıslanan diğer eşyaları masanın üzerine koyarak kurutmaya çalıştı. Kaptan Çelikbaş’ın eşi Mehtap Çelikbaş yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title