Haberler

Borsa'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Abdulkadir Güneş ile Kayseri İlçe Ziraat Odaları Başkanları, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı ve İlçe Ziraat Odaları Başkanlarından Borsa'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ile Kayseri İlçe Ziraat Odaları Başkanları, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve İlçe Başkanlarını, Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Meclis Başkanı Recep Bağlamış, Yönetim Kurulu Üyesi Adem Tanç ve Bekir Çizmeli karşıladı.

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve İlçe Başkanları, 11 Mayıs da gerçekleşen seçim sonucunda 3. Kez Başkan olarak seçilen Şaban Ünlü'ye ve Yeni Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziraat odalarının yeni projelerinden bahseden Güneş'' Daha öncede birçok projelerde beraber yer aldık, bundan sonrada azimle beraber çok daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.''dedi.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve İlçe Başkanlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek '' Ortak amacımız çiftçilerimizin sorunlarını çözmek. Hep beraber daha önceki gibi el ele verip sorunların üstesinden geleceğiz. Daha çok çalışıp daha çok projeler üreteceğiz.'' dedi.

Ziyaretin ardından toplu fotoğraf çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şaban Ünlü Kocasinan Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title