Haberler

Bölgenin En Büyük Camisi Yapılıyor

Güncelleme:

Milletvekili Tunç,5 Bin Kişilik Selçuklu Mimarisindeki Camiinin Bölgenin en büyük camiisi olacağını söyledi

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç beraberinde İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar ile birlikte Bartın Üniversitesi Yazıcılar Kampüsü içerisinde inşasına başlanan camii inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kampüs içerisinde yapılacak olan camide 5000 kişinin ibadet edebileceğini, aynı zamanda cami kompleksi içerisinde bulunan internet cafe, kütüphane ve konferans salonu gibi donatılarda sosyal faaliyetlerinde gerçekleştirilebileceğini belirtti.

Selçuklu mimarisinde inşa edilecek olan ve inşaatı bittiğinde Bartın'ın ve Batı Karadeniz bölgesinin en büyük camii olma özelliğini taşıyacak olan camiinin 20 bin öğrenci kapasiteli Bartın Üniversitesinin ve Bartın'ın önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini belirten Milletvekili Tunç, camii inşaatı için dernek kurulduğunu, dernek yönetiminin de camii inşaatının bir an önce tamamlanması için büyük gayret gösterdiğini söyledi.

Milletvekili Tunç, camii inşaatında incelemelerde bulunarak, şantiye şefinden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve şantiyede çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Arslan Yılmaz Tunç Selçuklu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title