Haberler

Boğulan genç kızın ardından bıraktıkları yürek burktu

Güncelleme:

Boğulan genç kızın ardından bıraktıkları yürek burktu Boğulduğu an kol saati durmuş Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde bulunan Sarımsaklı Barajı'nda boğulan 3 genç kızdan biri olan 15 yaşındaki Selma A.'nın, boğulduğu sırada duran saati yürek burktu.

Boğulan genç kızın ardından bıraktıkları yürek burktu

Boğulduğu an kol saati durmuş

KAYSERİ - Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde bulunan Sarımsaklı Barajı'nda boğulan 3 genç kızdan biri olan 15 yaşındaki Selma A.'nın, boğulduğu sırada duran saati yürek burktu.

İlçede bulunan Sarımsaklı Barajı'na serinlemek için giren ve daha sonra kaybolan Doğu Türkistan uyruklu T.A. (28), Selma A. ve M.H.'nin cansız bedenleri Konya ve Mersin'den gelen dalgıç polisler ve Türkuaz Su Altı Arama ve Kurtarma Derneği balık adamları tarafından bulunmuştu. Cansız bedenleri sudan çıkartılan 3 kız, dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Boğulduğu an saati durmuş

Öte yandan hayatını kaybeden 15 yaşındaki Selma A.'dan geriye kalanlar ise yürek burktu. Selma A.'nın kol saati, boğulduğu saatte durdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğu Türkistan Kayseri Mersin Konya 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title