Haberler

Biz Bir Aileyiz

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla, Belediyede Çalışan Bayan Personellerle Bir Araya Geldi.

Meclis Salonu'nda Genel Sekreter İ.Fuat Özçörekçi, GASKİ Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy, Genel Sekreter Yardımcıları ile birlikte bayan personellerle bir araya gelen Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak 7 yılda yaptıkları hizmetleri hatırlatan bir sunum yaptı.

Sinevizyon gösterimi ile hizmetleri anlatan Güzelbey, "Biz bir aileyiz, yaptığımız bütün çalışmaları birlikte başardık. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Hepinize gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi

7 yılda Gaziantep'in çehresini değiştirdiklerini kaydeden Güzelbey, Kentimiz artık bir dünya kenti. Tarihi, kültürü, modern şehirciliği ile model bir kent. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak bu başarının mimarları arasında sizler gelmektesiniz." dedi.

Gelenek haline gelen en eski ve en yeni personellerin düşüncelerini paylaştıkları bölümde GASKİ Genel Müdürlüğü'nde çalışan Zeynep Kılıç adlı personelin, Göğüs Kanserini nasıl yendiğini anlattığı konuşması duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Başkan Güzelbey'in kendisini hastalığı sırasında evinde ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu belirten Kılıç, "Kadınlarımıza kendilerini iyi tanımaları, kontrollerini düzenli yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Bu illet her an hepimizi yakalayabilir, kadın olmak çok zor ama bugün burada erkek meslektaşlarımızla aynı işi yapıyor olmamız bu farkın ortadan kalktığını bir göstergesidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Asım Güzelbey'e vefalı davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum, ziyareti benim için en değerli hediye ve moral oldu" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey konuşmasının ardından bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title