Haberler

"Bir Umut Ol Benim İçin" Projesine Destek

Güncelleme:

Eker'in eğitime katkısı, yeni projelerle sürüyor.

Çocuklara yönelik "Bir Umut Ol Benim İçin" projesi, Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. AŞ, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün imzaladığı protokol ile hayata geçirildi. Projeyle, akranları ile eşit imkânlara sahip olamayan çocukların, akademik ve sosyal etkinliklerle gelişimlerine destek olunması hedefleniyor…

Süt ve süt ürünleri sektörünün 36 yıldır öncü firmalarından olan ve Bursa'da faaliyet gösteren Eker, daha önce Uludağ Üniversite ile yaptığı (Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı) işbirliğinin ardından eğitime katkısını yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile sürdürüyor.

Eker, üretim yaptığı ve iş gücü istihdamını sağladığı bölgenin dezavantajlı çocukları ile ilgili "Bir Umut Ol Benim İçin" projesine, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile birlikte imza attı.

"Bir Umut Ol Benim İçin" projesi; yaşadığı çevrenin elverişsiz koşulları nedeniyle akranlarıyla eşit imkânlardan yararlanamayan dezavantajlı konumdaki öğrencilerin, Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören öğretmen adaylarıyla birlikte akademik ve sosyal etkinlikler yaparak gelişimlerine destek olmayı hedefliyor. Proje, yabancı dil, matematik, fen, Türkçe gibi alana yönelik akademik desteğin yanı sıra; satranç, drama çalışmaları, kitap okuma etkinlikleri, müzik, resim gibi sanatsal çalışmalar, masa tenisi, halk oyunları ile birlikte sinema, tiyatro, çeşitli söyleşiler ve gezi gözlem etkinliklerini de kapsıyor.

Eker, yemek giderlerini karşılayacak

Eker'in çocukların yemek giderlerini karşılayacağı "Bir Umut Ol Benim İçin" projesinde, Uludağ Üniversitesi tüm eğitim ve kırtasiye ihtiyacından, Bursa Emniyet Müdürlüğü ise öğrencilerin ulaşımından, etkinliklerin güvenli bir şekilde yürütülmesinden ve hafta sonu yapılacak gezi gözlem vb etkinliklerin yürütülmesinden sorumlu olacak.

Örnek bir proje olarak Türkiye genelinde de yaygınlaşması beklenen "Bir Umut Ol Benim İçin" projesi, 40 çocuğun katılımıyla 20 hafta boyunca devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uludağ Üniversitesi Eker Süt Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title