Haberler

'Bir Başka Şehir'

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Bir Başka Şehir’ fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Başakşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Bir Başka Şehir' fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Türkiye'nin her bölgesinden katılımcıların bin 103 fotoğrafının değerlendirmeye alındığı "Bir Başka Şehir" fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Bahçeşehir Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde yarışmanın 1'incisi İzmit'ten katılan Ali Haydar Ceylan, 2'ncisi Ahmet Turan Kural, 3'üncüsü Zehra Çöplü ve 4'üncüsü Neslihan Yazıcılar oldu. Yarışmanın birincisine 4 bin TL, ikincisine 3 bin TL, üçüncüsüne 2 bin TL ve dördüncüsüne ise bin TL ödül verildi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal törende yaptığı konuşmada, "İlk defa düzenliyoruz. Her gün önünden geçtiğimiz yerlerin fotoğraftaki kadar güzel olduğunu hiçbir zaman fark edememişiz. Burada da fark ediyoruz. Fotoğraf nihayetinde bir sanat. O sanatın Bahçeşehir'in, Başakşehir'in, ilçemizin genelinin güzelliklerini ortaya çıkarması çok güzel. Her kare kendi özelliğini yansıtıyor. Şu anda ödül alan ve yarışmaya katılan her kare aslında bir güzelliği yansıtıyor. Bu sene yaklaşık bin 100 civarında fotoğraf yarışmaya katıldı. Seneye belki 2 bin tane katılacak. Seneye de 2 bin tane fotoğraf bunları yansıtacak. Bu sene katılmış olanlar muhakkak yansıttı. Bunun içinde en güzel yansıtmış olanlar ödül almış olacak" dedi.

Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların gözünden Başakşehir'in anlatıldığı fotoğraf yarışmasında 51 eser de sergilendi. Aynı zamanda yarışma jürisi de olan Ersin Alok, İlyas Göçmen, Güler Ertan ve İsmail Küçük fotoğrafların değerlendirmesi hakkında söyleşi yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title