Haberler

Bilgilendirme toplantısında arbede

Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde yapılması planlanan liman için düzenlenen ÇED raporu bilgilendirme toplantısında arbede yaşandı.

Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde yapılması planlanan liman için düzenlenen ÇED raporu bilgilendirme toplantısında arbede yaşandı.

Taşucu beldesinde yapılması planlanan liman için Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı öncesinde limanın yapılmamasını isteyen bir grup eylem yaptı.

Kültür merkezi girişi önünde durarak konuşmacıların ve dinleyicilerin salona girmesine engel olmak isteyen grup, uyarılara rağmen dağılmadı.

Uzun süren dağılmayan ve eylemini sürdüren grupla çevik kuvvet ve jandarma ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayların sürdüğü sırada konuşmacılar arka kapıdan girdikleri salonda toplantıyı başlatmaya çalışınca grup üyeleri de salona girdi.

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, salonda devam eden tartışmaların yatışması için uyarıda bulundu ancak eylemcileri durduramadı. Bu arada, arbede sırasında baygınlık geçiren bir kadına sağlık görevlileri müdahale etti.

Güvenlik güçleri tarafından salondan çıkartılan konuşmacılar jandarma aracıyla götürüldü. Toplantının iptal edilmesi üzerine eylemci grup da dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Silifke Taşucu Akm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title