Haberler

Bezmialem' Den Yeni Akademik Yıla "Merhaba"

Bezmialem' den yeni akademik yıla "Merhaba"İSTANBUL - Bezmialem Vakıf Üniversitesi düzenlemiş olduğu törenle birlikte 2017-2018 eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

Bezmialem' den yeni akademik yıla "Merhaba"

İSTANBUL - Bezmialem Vakıf Üniversitesi düzenlemiş olduğu törenle birlikte 2017-2018 eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

Üniversitesinin Dekanlık Konferans Salonu'nda düzenlenen yeni akademik yıl açılış törenine BVU Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Akça, Rektör Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından BVU Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Akça, Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Serdar Mutluer açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Yeni akademik yılın ilk dersi Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu tarafından "Kronik Böbrek Yetmezliği ve Su Tüketimi" konusu üzerine verildi.

Bütün eğitim camiasının yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak bu yıla da yeni heyecanlarla birlikte başlayacaklarını söyleyen Prof. Dr. Kazancıoğlu, "Yeni öğrenciler aramıza katıldıkça daha mutlu oluyoruz. Giden öğrencilerimiz için ise üzülüyoruz fakat iyi birer sağlıkçı oldukları için de haklı bir gurur yaşıyoruz. Bu sene sayımız artık 3 binleri aştı. Yeni heyecanlarla güzel bir yıl geçeceğini umut ediyorum. Yeni üniversite öğrencilerimize de ayrıca üniversitede olmanın kıymetini bilmelerini tavsiye ediyorum. Hayat sadece dersten ibaret değil sosyal hayatı da unutmasınlar. Hayatın bir parçası olsunlar. İnsanlara dokunmaya gayret etsinler. Özellikle bizim alanımız sağlık alanı olduğu için ihtiyaç duyan herkese dokunsunlar. Bu sayede ne kadar mutlu olduklarını da kendileri de görecekler. Biz şöyle diyoruz; 'Bezmialem sana iyi gelecek, sen de herkese iyi geleceksin.'" dedi.

Üniversiteye girişi sınavının değişmesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Kazancıoğlu öğrencilere her türlü çalışmanın değişmeyeceğini hatırlatarak, "Puanlamalarımızda geçen senelere göre farklılıklar olacak ama çalıştırmayı değiştirecek hiçbir şey yok. Gönlünden geçen okula gidip mesleğini yapabilmek için herkes çalışmaya devam edecek" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etkinlik fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Serdar Akça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title