Haberler

Beyoğlu Sosyal Güvenlik Merkezi'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: "Memnuniyet oranını daha da artıracağız. Bizim için yüzde 75'lerde, 80'lerde olan memnuniyet oranının, yeterli olmadığını her vesileyle ifade etmek istiyorum"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu'na ilişkin memnuniyet oranını daha da artıracaklarını belirterek, "Bizim için yüzde 75'lerde, 80'lerde olan memnuniyet oranının, yeterli olmadığını her vesileyle ifade etmek istiyorum" dedi.

Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İstanbul İl Müdürlüğü'ne bağlı Beyoğlu Sosyal Güvenlik Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer ve SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan'ın da aralarında bulunduğu kurum yetkilileriyle açılış kurdelesini kesen Çelik, merkezin açılışını yaptı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, merkezin Beyoğlu'na ve İstanbul'a hayırlı olmasını diledi.

Sosyal güvenlik merkezleriyle amaçlarının, hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olduğunu dile getiren Çelik, "İnanıyorum ki buraya gelen vatandaşlarımız, daha bir güler yüzle buradan ayrılacaklar. Memnuniyet oranını daha da artıracağız. Bizim için yüzde 75'lerde 80'lerde olan memnuniyet oranının, yeterli olmadığını her vesileyle ifade etmek istiyorum. Bunu neden yüzde 100'e taşımayalım. Neden yüzde 100 memnuniyetle vatandaşımız buradan ayrılmasın. Bunun için hiçbir engel yok" diye konuştu.

Çelik, binanın çalışanlar için hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Bakan Çelik ve beraberindekiler, daha sonra merkezde incelemelerde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Faruk Çelik İstanbul Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title