Haberler

Beyoğlu'nda Halep Eylemi

Haber-Kamera Mehmet İlkay ÖZER İstanbul DHAÖzgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği, (ÖZGÜR-DER) Beyoğlu'nda bulunan Rusya Başkonsololosluğu önünde, Halep için ayaktayız eylemi düzenledi.

Haber-Kamera Mehmet İlkay ÖZER İstanbul DHA

Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği, (ÖZGÜR-DER) Beyoğlu'nda bulunan Rusya Başkonsololosluğu önünde, Halep için ayaktayız eylemi düzenledi.

Galatasaray Lisesi önünde akşam 20.00 sıralarında toplanan yüzlerce kişi, Halep'te yaşanan sivil ölümlere, açlığa ve savaşa dikkat çekmek için Rusya Konsolosluğu'na yürüdü. Tekbir getirip, sloganlar atan grup Rusya Başkonsolosluğu önünde bir basın açıklaması yaptı. Grup adına konuşan Ahmet Yasir Kocamaz yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, Bombalanmayan tek bir hastanenin bile kalmadığı Halep'te yaralanmak, ölümden daha trajik bir hal almış durumdadır. Gıda yardımının ulaştırılamadığı Halep'in yavruları cennette yemek yiyebileceğiz diye ölüme kucak açıyor. Bugün Halep'te tarihin gördüğü en acımasız katliamlardan biri yaşanıyor. İnsan en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak hale gelmiş durumda. İnsanlar ölüm ve açlıkla pençeleşmektedirler. ifadelerini kullandı.

Grup, basın açıklamasının ardından sloganlar atarak ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray İstanbul Beyoğlu Rusya Politika Güncel Haberler

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu

Bakmadan Geçme

Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title