Haberler

Beşiktaşlı Futbolcu Cenk Tosun "Milli Takıma Çağırılmayı Bekledim Ama Bu Fatih Hocanın Kararı"

Ali DANAŞ - İSTANBUL DHA Beşiktaşlı Cenk Tosun ve Veli Kavlak Alibeyköy'de bir alışveriş merkezinde bulunan Kartal Yuvası'nda taraftarlarla bir araya geldi.

Ali DANAŞ - İSTANBUL DHA

Beşiktaşlı Cenk Tosun ve Veli Kavlak Alibeyköy'de bir alışveriş merkezinde bulunan Kartal Yuvası'nda taraftarlarla bir araya geldi.

Veli ve Cenk siyah beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada taraftarların aldığı Kartal Yuvası ürünlerini imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Veli Kavlak ve Cenk Tosun Sivasspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirttiler.

Cenk Tosun Milli takıma alınmama kararının Fatih Terim'e ait olduğunu söylerken, Veli Kavlak henüz kulüple görüşmediğini ama Beşiktaş'ta kalmak istediğini ifade etti.

Her iki futbolcunun açıklamaları şu şekilde

VELİ KAVLAK "BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM"

Veli Kavlak "Ben tabi Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Ama şu ana kadar hiç bir görüşme olmadı. Bakacağız ileriki günlerde ne olacak. Dediğim gibi benim sezon sonuna kadar sözleşmem var, oraya kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım."

"Takımdaki durum şu an çok iyi. Milli takımdaki oyuncular da geri dönüyor. İdmanlar çok iyi gidiyor. Pazar günü maçı kazanmak istiyoruz. Sivasspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz."

CENK TOSUN "MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILMAYI BEKLEDİM AMA BU FATİH HOCANIN KARARI"

Cenk Tosun "Milli takıma çağrılacağımı umuyordum, bekledim de açıkçası. Ama Fatih hocanın kararı bu, saygı göstermemiz lazım. O'nun seçtiği adamlar Milli takıma çağrılıyor tabi saygı göstermemiz lazım. Daha fazla çalışmam lazım demek ki. Daha fazla çalışıp tekrar Milli takıma çağrılmak için elimden geleni yapacağım"

"ANKARA'DA TARAFTARIMIZN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

"Sivasspor maçını Ankara'da oynayacağız,bizim için farklı olacak. Taraftarımızın desteğini orada da bekliyoruz. İnşallah bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz çünkü Galatasaray ile Fenerbahçe oynayacağı için,kendi aralarında puan kaybedecekleri için bizim için bu maçın önemi daha fazla oldu. Takımdaki hava çok güzel, inşallah Sivas maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz."

"İlk hafta golümü attım sonraki haftalarda takım olarak da düşüşteydik. Ben de performansımı sahaya yansıtamadım. Ama iyi çalışıyorum bu haftaki Sivasspor maçında hocam bana şans verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veli Kavlak Cenk Tosun Sivasspor Kartal Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title