Haberler

Beşiktaş'ta Zincirleme Kaza: Otomobil Kadına Çarptı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Kazanın ardından duran otomobile başka bir otomobilin ve kamyonetin çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

-BEŞİKTAŞ'ta yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Kazanın ardından duran otomobile başka bir otomobilin ve kamyonetin çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi.

Kaza,17.00 sıralarında Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Sarıyer istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Akbalık'ın kullandığı 34 FNB 980 plakalı otomobil yaya geçidi olmayan yerden yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Kaza nedeniyle duran otomobile arkadan gelen 34 CAY 688 plakalı kamyonet ve 16 BS 302 otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Yaşananları anlatan Mehmet Akbalık, "Yaya birden önüme çıktı, ben de frene bastım, doğal olarak otoyoldayız, fren tutmadı. Yayaya vurduk, hafif dokunduk. Arkadaki araç da hızlı geliyordu, o da bana vurdu. Biraz beni sürükledi, diğer araç da ona vurunca üçümüz, zincirleme kaza oldu. Burada herhangi bir yaya geçidi, ışık falan da yok, birden otoyolun ortasından yaya geçmek istiyor" şeklinde anlattı.

Kazayı gören Hasan Arpacı ise, "Biz içeride oturuyorduk, çay içiyorduk bahçede. Bir ses geldi. Kafamı çevirdim kadını gördüm, arabadan fırladı sandım. Bize soruyorlar karşıya nasıl geçeriz diye, Burada bir geçiş metro var ilerde, bir de ilerde yine ışıklar var. Mesafe bayağı fazla olduğu için, insanlar burada bir tane delik var oradan hemen karşıya geçmeye çalışıyorlar. Bu da tehlikeye sebep oluyor" şeklinde konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title