Haberler

Beşiktaş'ta 25. Yılını Dolduranlara Divan Kurulu Üyeliği Mazbataları Verildi

Beşiktaş'ta 25. yılını dolduranlara divan kurulu üyeliği mazbataları verildi Beşiktaş'ta divan kurulu mazbata töreni yapıldı.

Beşiktaş'ta 25. yılını dolduranlara divan kurulu üyeliği mazbataları verildi

Beşiktaş'ta divan kurulu mazbata töreni yapıldı.

CVK Park Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen törende Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz bir konuşma yaptı ve ardından 25. yılını dolduran üyeler mazbatalarını aldı.

Yalçın Karadeniz, kürsüde yaptığı açıklamada Kimsenin adamı olmayın, Beşiktaş'ın adamı olun ifadesini kullandı. Karadeniz, kendisinin de zaman zaman eleştirildiğini ancak divanüyelerinin büyük desteğini alarak bu göreve üst üste seçildiğini kaydetti. Beşiktaş TV'ye de konuşan Karadeniz özetle şunları söyledi

Divan Genel Kurulu'na üye olmak gibi önemi bir adımı gerçekleştiren üyelerimizin katılımcı olmaları gerekmektedir. Önemli bir mali sürkülasyon geçiren kulüplerin sorunları olabilir. Bu sorunları sadece seyrederek, sadece genel kurullara katılarak aşamayız. O yüzden katılımcı olmamız gerekmektedir. Tenkit edilecek konular varsa tenkit edilmelidir. Böylece Yönetim Kurulları'nı daha düzgün çalışmaya sevk etmek mümkündür. Denetimlerimizi layıkıyla yapmamız gerekmektedir. Bu organizasyonu birlik ve beraberliğimizi korumak adına fevkalade güzel bir olay olarak görüyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Karadeniz Bosphorus Otel Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title