Haberler

Berna Laçin'e HDP'li Vekil Barış Atay Sahip Çıktı

Güncelleme:

Barış Atay attığı tweetle, Medine'li paylaşımı sonrasında çok konuşulan Berna Laçin'e sahip çıktı. Atay, "Fırsat bulduğunuzda her insana saldıramayacağınızı öğreneceksiniz" dedi.

Barış Atay, attığı tweetle, Medine'li paylaşımı sonrasında çok konuşulan Berna Laçin'e sahip çıktı. Atay, "Fırsat bulduğunuzda her insana saldıramayacağınızı öğreneceksiniz" dedi.

LAÇİN'İ ELEŞTİRENLERE SERT ÇIKTI

Barış Atay, attığı tweette "Bu tweette hiçbir suç unsuru yok. Anlamak istemiyorsanız da anlamayabilirsiniz, sizin sorununuz. Fırsat bulduğunuz her an insanlara saldıramayacağınızı öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı.

Berna Laçin'e HDP'li Vekil Barış Atay Sahip Çıktı

BERNA LAÇİN NE DEMİŞTİ?

Son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin" İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!" sözleriyle dahil olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Berna Laçin Twitter Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (227)

Adam:

Adam gibi adam la bu herif seni anlamaz kafası dar kesim tebrikler berna Laçine doğru söz söylemiş kadın

10
45
yanıtYanıtla
NESRİN:

Barış Atalay! Ben bir kürt kızı olarak sana sesleniyorum! Şimdi sen bizim haklarımızı savunmak için mi girdin o meclise ? SEN BİZİM DAMARIMIZA BASAN KİŞİYE DESTEK VEREREK Mİ BİZİ SAVUNACAKSIN ? Kürtlerin büyük çoğunluğunun İmanı kuvvetlidir. BİZ PEYGAMBERİMİZ (S. A. V) İ CANIMIZDAN ÇOK SEVERİZ. DEĞİL ONA, ONUN BULUNDUĞU TOPRAKLARA BİLE DİL UZATANA TAHAMMÜLÜMÜZ YOKTUR!! İslama olan bakış açınız CHP zihniyeti ile aynıdır, bu yüzden hiç bir zaman bizden destek görmediniz, göremeyeceksiniz!!

40
12
yanıtYanıtla
Orhan24:

bir edepsize bir PKK lının sahip çıkmasından daha doğal ne olabilir?

46
5
yanıtYanıtla
1:

HDP İLE CHP NEDEN İYİ ANLAŞIYOR . ÇÜNKÜ İKİSİNİNDE ORTAK NOKTASI İSLAM DÜŞMANI OLMALARI .

27
20
yanıtYanıtla
Vatandas:

Sizde her firsat buludugunzda islama saldiramayacaginizi ögreneceksiniz. Islam sahipsiz degildir. Biz her daim burdayiz ve burada olacagiz.

30
13
yanıtYanıtla
hatce:

öğrenecenksiniz ? cümledeki nefrete bak ! sen kimsin kimin uşağısın

36
1
yanıtYanıtla
orhan:

Hangi milletin vekili

27
10
yanıtYanıtla
orhan bılgın:

barış guzel adamdır candır can. .

5
32
yanıtYanıtla
ilker:

SİZ NE ZAMAN BU MİLLETİN DİNİ DEĞERLERİNE SALDIRAMAYACAĞINIZI ÖĞRENECEKSİNİZ.

28
8
yanıtYanıtla
gerçek yalan:

berna laçin sert seviyor galiba tecavüzcü rolundeki partneride cezalandırılacak sanıp zırvalıyor. merak etmesin okadar özgürlük var

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 227 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title