Haberler

Bergama Kermesi'nde Karadeniz Gecesi

Bergama Cumhuriyet Meydanı'ndaki halk konserinde sahne alan Karadeniz müziğinin güçlü sesi Niyazi Koyuncu söylediği şarkılarla hem coştu hem coşturdu.

Bergama Cumhuriyet Meydanı'ndaki halk konserinde sahne alan Karadeniz müziğinin güçlü sesi Niyazi Koyuncu söylediği şarkılarla hem coştu hem coşturdu. Bergama'ya ikinci kez geldiğini belirten Koyuncu, festivallerin büyük önem taşıdığını hatırlatarak İnsanlar farklı coğrafyaların müziğini bu festivaller sayesinde öğreniyor. Müzik evrenseldir. Sizlerle buluşmamızı sağlayan bu festival için Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve tüm kermes komitesine teşekkür ediyorum dedi. Konser sonunda Niyazi Koyuncu'ya plaket veren CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Niyazi Koyuncu hayranları için daha büyük bir meydan yapmamız lazım. Kendisi bu akşam bu toprakların müziğini seslendirdi. 78'inci kez yaşadığımız bu coşkuda 6'ıncı kez Belediye Başkanı olarak bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niyazi Koyuncu Mehmet Gönenç Karadeniz Bergama Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title