Haberler

Belediyeden Evi Yanan Ailelere Destek

Güncelleme:

Manisa'da Geçtiğimiz Günlerde Farklı Mahallelerde Evi Yanan Ailelere Belediye Elini Uzattı.

Manisa'da geçtiğimiz günlerde farklı mahallelerde evi yanan ailelere belediye elini uzattı. Evi yanan aileleri ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu belediye olarak imkânlar doğrultusunda gereken desteğin verileceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu önceki günlerde Gediz ve Ahmet Bedevi Mahalleleri'nde evi yanan vatandaşları ziyaret etti. İlk olarak Gediz Mahallesi 1400 Sokak'ta yılbaşı gecesi evleri yanan Kılıçaslan ailesini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yanan evde incelemeler yaptığını ve desteğin bu doğrultuda yapılacağını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu'nun ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Saniye Kılıçaslan Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti.

Gediz Mahallesi'nin ardından Ahmet Bedevi Mahallesi'ne geçen Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu burada da evleri yanan Pınar ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Evleri yanan Burhan Pınar'ın babası Gıyasettin Pınar ile görüşen Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Pınar ailesine de yardım edeceklerini söyledi.

Olay günü evde bulunan iki torununun şans eseri yangından hemen önce evden çıktığını dile getiren Gıyasettin Pınar, "Yangın ailemizi zor durumda bıraktı. Ancak torunlarım kurtulduğu için çok mutluyuz. Birde belediyenin bize destek olacağını duymak mutluluğumuzu arttırdı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve başkan yardımcılarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title