Haberler

Belediye Bekçisi, Görev Başında Kalp Krizi Geçirerek Öldü

Balıkesir'in Ayvalık İlçesine Bağlı Küçükköy Belediyesi'nde Gece Bekçisi Olarak Çalışan Bir Kişi, Nöbet Sırasında Kalp Krizi Geçirerek Öldü.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi'nde gece bekçisi olarak çalışan bir kişi, nöbet sırasında kalp krizi geçirerek öldü.

Edinilen bilgiye göre, Küçükköy Belediyesi'nde görevli garaj bekçisi Ergün Kendik (43), gece nöbeti sırasında fenalaşarak yere yığıldı. Bir süre sonra diğer nöbetçi arkadaşı tarafından yerde yatarken görülen Kendik, kaldırıldığı Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ergün Kendik'in ölümünün tüm belediyeyi ve kendisini çok üzdüğünü kaydeden Küçükköy Belediye Başkanı Nedim Özdemir, "Bu arkadaşımız kalp ve astım hastasıydı. Tedavi görüyordu. Ergün Kendik'i tek başına nöbete bırakmıyorduk. Yanında sürekli bir arkadaşıyla görevlendiriyorduk. Birlikte nöbet tuttuğu Sebahattin Atlar, yan binayı kontrol etmeye gittiği sırada fenalaşıp ölmüş. Bu bizi derinden üzdü. Arkadaşımızın ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

(BT-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title