Haberler

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem, kızının nikahını kıydı

Güncelleme:

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kızı Jale Erdem'in düğün töreninde nikahını kıydı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kızı Jale Erdem'in düğün töreninde nikahını kıydı. Nikah sırasında duygulanan Başkan, anne esprileri ile büyük alkış aldı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kızı Jale Erdem'in nikahını kıydı. Bursa'da yaşayan tekstil mühendisi Ferhat Ateş ile hayatını birleştiren Jale Erdem, annesinin nikahını kıymasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Çiftin nikah törenine Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Seyhan Belediye Başkanı Kemal Akif Akay, CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Oya Tekin, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadoğlu, İyi Parti Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gül Paksoy yaptı. Ateş çiftinin mutlu gününe siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Nikah töreni sırasında konuşan Başkan Erdem, "Diğer nikahlardan çok farklı oldu, kendi kızımın düğününde nikahını kıymak bana nasip oldu. Anneler çok duygusal olur, ben bunu yaparım dedim ama canım kızım, evimizin pamuk prensesini vermek biraz zor geldi, bu yüzden düşündüğüm den daha çok heyecanlandım. Kızım Jale ve damadımız Ferhat'a ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bugün bizi yalnız bırakmayan kıymetli protokol ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hülya Erdem Ceyhan Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title