Haberler

BBP'nin Esad Protestosu

Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleri, Suriye'deki yaşanan olayları Zeytinburnu'nda bir köprüye astıkları 'Suriye'de katliam var' yazılı pankartla protesto ettiler.

Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleri, Suriye'deki yaşanan olayları Zeytinburnu'nda bir köprüye astıkları 'Suriye'de katliam var' yazılı pankartla protesto ettiler. Pankarttaki Beşar Esad'ın üzerine çarpı işareti konulmuş fotoğrafına da yer verildi.

D-100 Karayolu Ambarlar Köprüsü'ne saat 08. 00 sıralarında gelen bir grup partili, üzerinde çarpı işareti konulmuş Suriye Devlet Başkanı Esad'ın fotoğrafının bulunduğu 'Suriye'de katliam var' yazılı pankart açtı. Yaptıkları eylemlerle Suriye'de gerçekleşen olaylara dikkat çekmeye çalıştıklarını belirten BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan "Hükümet Suriye'deki olaylar konusunda bir politika üretemedi. Suriye'de çok ciddi katliamlar yaşanıyor. Bize gelen haberler ve mektuplar Suriye'deki muhaliflerin öldürüldüğü ve işkenceden geçirildiği şeklinde. Hükümetin ayaklanma yaşanan diğer ülkelerde yaptığı hareketleri Suriye için de yapmasını bekliyoruz. Suriye'de elli kişilik bir aile devleti yönetiyor ve katliamlar yapıyor. "dedi. İl Başkanı Bayram Karacan önümüzdeki günlerde Suriye'de yaşanan olaylara dikkat çekebilmek için eylemlerinin süreceğini ifade etti. - İstanbul / Zeytinburnu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title