Haberler

BBP'den Pankartlı Esad Protestosu

BBP İstanbul İl Başkanlığı açtıkları pankartla Suriye'de yaşanan olayları protesto etti.

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı açtıkları pankartla Suriye'de yaşanan olayları protesto etti. Sabah saat 08: 00 sıralarında D-100 karayolu Ambarlar Köprüsü'ne gelen bir grup partili 'Suriye'de katliam var' yazılı bir pankart açtı. Trafikte ilerleyen sürücüler ile vatandaşların dikkatini çekmek isteyen partililerin hazırladığı pankarttaki üzerine çarpı işareti çizilmiş Beşşar Esad fotoğrafı dikkati çekti.

Yaptıkları eylemlerle Suriye'de gerçekleşen olaylara dikkat çekmeye çalıştıklarını ifade eden BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan 'Hükümet Suriye'deki olaylar konusunda bir politika üretemedi. Suriye'de çok ciddi katliamlar yaşanıyor. Bize gelen haberler ve mektuplar Suriye'deki muhaliflerin öldürüldüğü ve işkenceden geçirildiği şeklinde. Hükümetin ayaklanma yaşanan diğer ülkelerde yaptığı hareketleri Suriye için de yapmasını bekliyoruz. Suriye'de elli kişilik bir aile devleti yönetiyor ve katliamlar yapıyor' şeklinde konuştu. Karacan ilerleyen günlerde bu olaylara ilgi çekebilmek için eylemlerinin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title