Haberler

Bayrampaşa'da Meşrubat Yüklü Kamyonet Devrildi: Kaldırımdaki Kadın Yaralandı

Güncelleme:

Bayrampaşa'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meşrubat yüklü kamyonet kaldırıma devrildi. Kaldırımda yürüyen bir kadın yaralandı. Kamyonet şoförü hafif yaralı olarak polis merkezine götürüldü.

BAYRAMPAŞA'da meşrubat yüklü kamyonet yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaldırıma devrildi. Bu sırada kaldırımda yürüyen kadın yaralandı.

Kaza, Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'nde Şehir Parkı Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Mesut C. idaresindeki 34 FM 1465 kamyonet sürücüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonet kaldırıma doğru devrildi. Bu sırada kaldırımda bulunan bir kadın dorsenin çarpmasıyla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kamyonet şoförü ise hafif şekilde yaralandı. Şoför ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.  Kazayı gören Resul Kaya, " Sabah yağış vardı. Öncesinde de bir TIR çıkamadı. Yerler yaş dönmek istedi hızlı döndü galiba yükler bir tarafta geldi ve devrildi" dedi.

Bu arada kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title