Haberler

Bayan Halter Milli Takımı Salı Günü Antalya Yolcusu

Milli Takım Antrenörü Ünlü: "48, 53 ve 63 Kilolardaki Sporcularımız Madalyaya Çok Yakın. Özellikle Sibel Özkan ve Nurcan Taylan'dan Altın Madalya Bekliyoruz"

MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ ÜNLÜ: "48, 53 VE 63 KİLOLARDAKİ SPORCULARIMIZ MADALYAYA ÇOK YAKIN. ÖZELLİKLE SİBEL ÖZKAN VE NURCAN TAYLAN'DAN ALTIN MADALYA BEKLİYORUZ"

Türkiye Bayan Halter Milli Takımı, 16-27 Eylül tarihinde Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da yapılacak olan Dünya Halter Şampiyonası'na hazırlıklarını sürdürüyor. Milli Takım Antrenörü Talat Ünlü, sporcuların performanslarının çok iyi olduğunu ve salı günü Konya'da yapılacak son antrenmandan sonra şampiyona için Antalya'ya gideceklerini söyledi.

Dünya Halter Şampiyonası için 10 gün önce Konya'da hazırlıklara başlayan Bayan Milli Halter Takımı, çalışmalarını sürdürüyor. Milli Takım Antrenörü Talat Ünlü, "Ülkemizde yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarına uzun süredir devam etmekteyiz. Son antrenmanlara baktığımızda sporcularımızın durumları çok iyi. 48, 53 ve 63 kilolardaki sporcularımız madalyaya çok yakın. Özellikle Sibel Özkan ve Nurcan Taylan'dan altın madalya bekliyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi bir şekilde devam ediyor. Kazasız belasız bu hazırlıklarımızın devam etmesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" dedi.

Ünlü, pazartesi günü Konya'da son antrenmanı yaptıktan sonra salı günü Antalya'da kamp yapacakları otole geçeceklerini sözlerine ekledi.

Dünya Bayan Halter Şampiyonası'nda 48 kiloda Nurcan Taylan ve Sibel Özkan, 53 kiloda Aylin Daşdelen ve Ayşegül Çoban, 58 kiloda Bediha Tunadağı ve Elif Şeker, 63 kiloda Sibel Şimşek, 69 kiloda Hatice Yılmaz, 74 kiloda Ümmühan Uçar ve Sibel Altındaş Türkiye'yi temsil edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title