Haberler

Batman'daki Trafik Kazası

Kazada hayatını kaybeden 9 kişi yan yana defnedildi Yaralanan Aslangiray'ın tedavisi sürüyor

Kozluk ilçesinde düğünden dönenleri taşıyan otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 9 kişi yan yana defnedildi.

Düğünden dönenleri taşıyan Mustafa Çetiz'in kullandığı 72 AN 472 plakalı otomobilin, Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi girişinde uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, hayatını kaybeden ve aynı aileden olan sürücü Mustafa Çetiz (34), Cembeli (69), Asiye (7), Süreyya (6), Firdevs  (4), Nurcan  (34) ve Tuba Çetiz  (12)  ile Mazlum (2)  ve İlknur Arslangiray Batman'a bağlı İkiztepe köyünde gözyaşları içerisinde yan yana toprağa verildi.

Sürücü Mustafa Çetiz'in ağabeyi Cemal Çetiz ise Beşevler Mahallesi'ndeki taziye evinde bitkin halde taziyeleri kabul ederken, taziyeye gelenler için ek taziye çadırı kuruldu. Kazadan  yaralı olarak  kurtulan ve 2 çocuğunu kaybeden Leyla Aslangiray'ın tedavisi Batman Bölge Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürüyor. Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Adnan Tuna, Aslangiray'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü, bacağında kırık, göğsünde ve akciğerlerinde ezilme ve beyninde ödem oluştuğunu söyledi.

Öte yandan, bu gün yapılması planlanan Kadri Acar'ın düğünün iptal edildiği öğrenildi. 9 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı kazada araç sürücüsü Mustafa Çetiz'in kalp krizi geçirdiği iddia edildi. - Batman

Kaynak: AA / Güncel

İkiztepe Bekirhan Kozluk Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title