Haberler

Batman: Bakan Çelik, Batman'da (2)

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Batman'ı Yoğun Bakıma Alacağız" Dedi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Batman'ı yoğun bakıma alacağız" dedi.

Çeşitli açılışlarda bulunmak amacıyla Batman'a gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti. Dün geceyi TPAO Kristal Park'ta geçiren Bakan Çelik, valilikte resmi törenle karşılandı. Valilikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Çelik, Batman tarihinde dersliklerin yüzde 25'inin son 4 yılda yapıldığını ifade ederek, "Bu da yetmez. Batman'ı yoğun bakıma alacağız. Her yönüyle yoğun bakımda olacak. Bu açıdan 2007 yılı çok önemli bir hamle yılı olacak" dedi.

Batman'a gelmeden önce 22 genel müdür ve daire başkanını Batman'a gönderdiğini, bu arkadaşların il merkezi ve ilçelerdeki eğitimin fotoğraflarını çektiklerini söyleyen Bakan Çelik, "Arkadaşlarımızın eğitimin tüm alanlarıyla ilgili çektiği fotoğrafı, dün akşam TPO Kristal Park'ta 5,5 saat süren bir toplantıyla ele aldık. YİBO'ların durumundan taşımalı eğitime, müfredat programından okulların fiziki durumuna, insan kaynaklarından rehberlik durumuna ve yurtlardaki duruma kadar her şey konuşuldu. Halk şunu bilsin: Batman, çok önem verdiğimiz vilayetlerden biridir. Batman, Van ve Diyarbakır ile birlikte göç alan illerin başında geliyor. Biz de bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2 yıl içinde Batman'ın kamburunu düzelteceğiz. Batman'da göze çarpan an önemli sorun, fiziki alt yapı sorunlarıdır. Batman merkez ve Kozluk İlçesi'nde okul sıkıntılarımız var. Batman'da arsa sıkıntısı yaşıyoruz. Bu sorunların çözümü için birlikte hareket ediyoruz. Bu sorunları, at başı çözeceğiz" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bölgeye öğretmen gönderirken pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydederek, devletin bölgenin diğer sorunlarının çözülmesi konusunda da gerekli projeleri devreye koyduğunu, KÖYDES projesi, baraj ve gölet yapımları ile yol yapımlarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Bakan Çelik, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title