Haberler

Başkentte Bazı Yollar 30 Ağustosta Trafiğe Kapatılacak

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü törenleri dolayısıyla Hipodrom ve Anıtkabir çevresindeki bazı yollar Çarşamba günü trafiğe kapatılacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü törenleri dolayısıyla Hipodrom ve Anıtkabir çevresindeki bazı yollar Çarşamba günü trafiğe kapatılacak.

Anıtkabir, 30 Ağustostaki tören nedeniyle, yarın saat 13.00'den itibaren 30 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00'e kadar ziyarete kapalı olacak. Ayrıca Anıtkabir'deki 1 ve 2 No'lu kapılar, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 08.40'dan tören sonuna kadar kapalı tutulacak. Korteje dahil zevat ile tören meydanında bulunacak personel ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünce isimleri belirlenmiş basın mensuplarının haricinde başka hiç kimse tören sonuna kadar Anıtkabir'e alınmayacak.

Anıtkabir çevresindeki Akdeniz ve Gençlik caddelerinin sağ şeritleri de tören süresince taşıt trafiğine kapatılacak.

Zafer Bayramı resmi geçit törenin gerçekleştirileceği Hipodrom (Atatürk Kültür Merkezi) çevresindeki yollar da 08.00-13.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

Buna göre, Çiftlik Kavşağı, Migros (Akköprü) Kavşağı, Kazım Karabekir Kavşağı, Konya Yolu (Balgat Köprüsünden Emniyet Müdürlüğü önüne kadar olan kısım), Ulaştırma Kavşağı, İstanbul Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi Turgut Özal Bulvarı, Hipodrom Caddesi, Yenimahalle Köprüsüne kadar olan yol güzergahı kullanılamayacak.

Aynı gün Anıtkabir'de yapılacak törenler nedeniyle Gençlik Caddesinin Tandoğan Kavşağından geliş istikametinin sağ şeridi ile Akdeniz Caddesinin Gençlik Caddesine gidiş istikametinin sağ şeridi, Genelkurmay Başkanlığı'na yapılacak tebrikat töreni nedeniyle de Milli Müdafaa Caddesi, programlar tamamlanana kadar trafiğe kapalı olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title