Haberler

"Başkanımızın Her Zaman Destek ve Yardımlarını Gördük"

Başkan Çakır'a veda ziyaretinde bulunan Sami Er.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden ayrılan ve İstanbul Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sami Er, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda ziyaretinde bulundu.

2 Ağustos Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, üç yıllık görev süresi içerisinde Kamu Kurum ve Kuruluşları ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirten Sami Er, "Malatya'da dolu dolu bir üç yıl geçirdik. Malatya'da görev yaptığımız süre içerisinde Belediye Başkanımızın her zaman destek ve yardımlarını gördük. Bundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Sami Er'in İl Özel idaresi Genel Sekreteri olarak Malatya'ya güzel hizmetler yaptığını belirterek, "Biz bu süre içerisinde Özel İdare ile bir uyum ve dayanışma içerisinde çalıştık. Sami beyin Malatya'ya yaptığı hizmetler göz önünde. Başarılı bir insan bu hizmetlerini nerede olursa olsun sürdüreceğine inanıyorum. Malatya'daki görevini tamamladı, yeni bir göreve başlıyor. Yeni görevinin kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title