Haberler

Başkan Türkyılmaz'dan Okullara Atatürk Köşesi Armağanı!

Güncelleme:

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, söz verdiği hizmetleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını vurguladı.

Başkan Türkyılmaz, Mütareke, Hasköy ve 12 Eylül İlkokullarında yaptırdığı "Atatürk Köşesi"nin açılışını gerçekleştirdi.

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği projeleri tek tek yerine getirdiğini, bu kapsamda Mudarya'daki okullara Atatürk Köşesi yaptırılması projesini de hayata geçirdiğini ifade etti. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mütareke, Hasköy ve 12 Eylül İlkokulları'nda, yaptırdığı "Atatürk Köşesi" açılış törenlerine katıldı. Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin alkışları arasında tüm okullardaki açılışlara katılan Başkan Hayri Türkyılmaz, özellikle öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Başkan Türkyılmaz ile fotoğraf çektiren öğrenciler, okullarına Atatürk Köşesi yaptıran Başkan Hayri Türkyılmaz'a teşekkürlerini, çiçeklerle ve alkışlarla dile getirdiler. Açılışta konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Tam 77 yıl önce bedenen arımızdan, her zaman ancak yüreklerimizde yaşayan Ulu Önderimiz Mutafa Kemalimizin söylediği gibi 'Küçük hanımlar, küçük beyler; Sizin hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz'. Bugün çok anlamlı bir gün, asla unutmayacağımız, yüreklerimizin şekillendiği, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşatılması için daha da güç alacağımız bir gün. Bugün ne kadar acıysa, o acıyı yaşatan O büyük insana sözümüz olsun; Nefes aldığımız sürece Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Bu ülke için şehit olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. ATAMIZIN söylediği gibi; 'Bir tek şeye ihtiyacımız var çalışkan olmak'. Biz Atatürkçüyüz, biz Cumhuriyetçiyiz, biz Laikiz, biz Anti Emperyalistiz, biz tam Bağımsız bir Türkiye'den yanayız, biz Özgürlükçüyüz, biz İnsan Hakları Savunucusuyuz, biz haramilerin hırsızların ve vurguncuların düşmanıyız, biz Türkiye'yiz" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Hayri Türkyılmaz, Mütareke, Hasköy ve 12 Eylül İlkokullarında, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla, Atatürk Köşesi'nin açılış kurdelesini kesti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Hayri Türkyılmaz Mudanya Hasköy Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

title