Haberler

Başkan Kocamaz'dan Başarıya Ödül

Tarsus Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen üniversite sınavlarında ilk 500'e giren öğrenciler ödüllendirildi.

Üniversite sınavlarında Türkiye sıralamasında ilk 500'e giren öğrencileri ve ailelerini kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Gençlere güvendiklerini belirten Başkan Kocamaz, "İnşallah çocuklarımız burada göstermiş oldukları başarıları kazandıkları okullarda da gösterirler. Bizim bir kent yöneticisi olarak en büyük mutluluğumuz kentimizden eğitim alan gençlerin iyi derecelerle okullara girmeleri ve gittikleri yerde de aynı başarıyı göstermeleri, Tarsus'u da en iyi şekilde temsil etmeleri" dedi.

Tarsus'u en şekilde temsil edilmesini de isteyen Başkan Kocamaz, "Üniversite eğitimi hem meşakkatli hem de gururlu bir tablo. Elbette bazı sıkıntıları var ama bu sıkıntıları çocuklar daha önce aynı eğitimi alan diğer öğrenciler gibi azimle aşacaklardır. Üniversitelerde özellikle ön sıralarda yer alan derece yapan başarı gösteren öğrencilere genelde hangi okuldan mezun oldun, nerelisin diye sorulur. İşte o zaman da Tarsus'u en iyi şekilde temsil etme olayı öne çıkıyor. Tarsus geçmişten bu yana üniversitelerde gerçekten iyi yer almıştır ve hem bürokrasi kesiminde hem üniversite camiasında Tarsus kökenli, Tarsus okullarından mezun birçok öğretim görevlisi de bulunmaktadır. Bizim sizlerden beklentimiz hem Tarsus'a hem sizi yetiştirenlere hem de bulunduğunuz okula örnek olacak öğrenciler olmanız ve üstün başarılarla okulunuzu bitirmeniz. Gelecekte hem Türkiye'nin hem bilim dünyasının hem de bürokrasinin önde gelen simaları olanız. Ülke yönetimini yeni jenerasyonlar üstleniyor. Bu yeni jenerasyonlar ne kadar iyi yetişmiş olursa ülkenin geleceği de o kadar teminat altında olur. Sizlere güveniyoruz. Ailelerinizi ve sizleri tebrik ediyoruz" dedi.

Türkiye sıralamasında Ahmet Korhan Zaman 51'nci, Gizem Ekiz 144'ncü, Tuğba Öncel 179'ncu, Nizamettin Seki 303'ncü, Baldan Huri Eryılmaz 322'nci ve Emine Doğan 477'nci olurken, Başkan Kocamaz derece yapan öğrencileri para ile ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Bakmadan Geçme

Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title