Haberler

Başkan Ekinci'den Anlamlı Davranış

Güncelleme:

Mehmet Ekinci daha önce söz verdiği gibi kendisine tebrik ve hayırlı olsun amacıyla gönderilen çiçeklerinin geliriyle 15 yaşındaki Özgür Yeşil adındaki engelli gence akülü araba hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci daha önce söz verdiği gibi kendisine tebrik ve hayırlı olsun amacıyla gönderilen çiçeklerinin geliriyle 15 yaşındaki Özgür Yeşil adındaki engelli gence akülü araba hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında alışılagelmişin dışında farklı bir uygulama yaparak bu anlamlı günde Eyyüpkent Mahallesinde 15 yaşındaki engelli Özgür Yeşil'e daha öncede söz vermiş olduğu akülü arabayı evine kadar götürerek bu anlamlı günü daha da anlamlı hale getirdi.

Başkan Ekinci, ''Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. Yıl dönümü aynı zamanda Çocuklarımızın bayramıdır. Bizlerde bu bayram gününde bir çocuğumuza bayram sevinci yaşatmak istedik. Özellikle tebrik vasıtasıyla bizlere gönderilen çiçekleri değerlendirerek Özgür kardeşimize çok istediği akülü bir araba aldık. Bugün burada bu akülü arabayı teslim ediyoruz. Gönül isterdir ki her gün bu engelli çocuklarımızın sayısını azaltması ama hayat devam ediyor.

Buda hayatın bir gerçeğidir. Önemli olan bu engelli çocuklarımızın sıkıntılarını, sorunlarını bir nebzede olsa hafifletmektir. Biz bunun bir örnek olmasını, tüm hayırsever vatandaşlarımızın bu güzel işlere imza atmasını, çocuklarımızın böyle günlerde sevindirmelerini kendilerinden bekliyoruz. Burada bu iyilik hareketini devam eden çok hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Onların bizleri bilgilendirmesi ile haberimiz oldu. Emin olun ki Özgür yeğenimizin sevindirmekten son derece mutlu olduğunu da ifade etmek isterim.'' Dedi.

Engelli Özgür Yeşil'in babası Hüseyin Yeşil ise, ''Eyyübiye Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Böyle bir günde oğlumu sevindirdiği için kendisine görevinde başarılar diliyorum.'' Dedi.

Engelli Özgür Yeşil'e verilen Akülü araba teslim törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin yanı sıra, Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri Hümeyit Bilbay, Ali Rıza Şenbayram ve AK Parti Eyyübiye İlçe Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title