Haberler

Başkan Altepe Demirkapılılarla İftarda Buluştu

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirkapı'da işadamı Bülent Tuna'nın verdiği iftar yemeğine katılarak, orucunu Demirkapı halkıyla birlikte açtı.

Ramazan ayının Bursa'nın her köşesinde en güzel şekilde yaşandığını söyleyen Altepe, "Ramazan'ın güzelliği halkı bir araya getiriyor. Demirkapılılar da kardeşlik ve dostluk için toplandılar, bu güzelliği paylaşıyor ve ekmeklerini bölüşüyorlar" dedi.

Demirkapılı vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye yoğun ilgi göstererek, Bursa'ya çağ atlatan yatırımlarından dolayı tebrik ettiler.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirkapı'da katıldığı sokak iftarında vatandaşların sevgi seliyle karşılandı.

Ramazan ayında iftar ve sonrası 3-4 ayrı etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altepe, dün akşam Demirkapı'da işadamı Bülent Tuna'nın iftar yemeğine katıldı. Ramazan ayının Bursa'nın her köşesinde birbirinden güzel ve anlamlı şekilde yaşandığını ifade eden Altepe, "Buluşmaların ve paylaşmanın gerçekleştiği 11 ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle Bursa'nın her köşesinde etkinlikler düzenleniyor. Kentin önemli merkezlerinde hem belediyelerimiz, hem işadamları hem de sivil toplum kuruluşlarının iftarları gerçekleştiriliyor" dedi.

Demirkapı'nın Bursa'nın önemli semtlerinden biri olduğunu belirten Başkan Altepe, "Bursa'nın marka semtlerinden Demirkapı'da halkın toplandığı güzel bir iftar yaşıyoruz. Ramazan'ın güzelliği halkı bir araya getiriyor. Bugün de halk burada kardeşlik ve dostluk için toplandı. Bu güzelliği birlikte paylaşıyor ve ekmeklerini bölüşüyorlar" diye konuştu.

Başkan Altepe, işadamı Bülent Tuna'yı da verdiği iftar davetinden dolayı tebrik etti. Demirkapı'da yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarı geleneksel olarak her yıl düzenlediklerini anlatan Tuna ise, "Mahallemizde insanların kaynaşması için iftarı gerçekleştirdik. Başkanımız Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanlığı'ndan bu yana her zaman yanımızda oldu. Derdimizle dertlendi, mutluluğumuzda ise sevincimize ortak oldu. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde duygularını dile getirdi. Roman vatandaşlar da, kendilerine yıllardır özlemini çektikleri ilgiyi gösteren Başkan Altepe'ye duydukları sevgiyi dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title