Haberler

Barack Obama, İlk Kez Bir Camiyi Ziyaret Edecek

Güncelleme:

ABD Başkanı Barack Obama'nın, Beyaz Saray'da geçirdiği 7 yılın ardından ilk kez Amerika'da bir camiyi ziyaret etmeyi planladığı açıklandı.

İkinci dönem başkanlık dönemi 20 Ocak 2017'de sona erecek olan ABD Başkanı Barack Obama'nın, ilk kez Amerika'da bir camiyi ziyareti planladığı açıklandı.

MÜSLÜMANLARIN KATKISINDAN BAHSEDECEK

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada Obama'nın önümüzdeki hafta Baltimore'daki İslam toplumuna ait camiyi ziyaret edeceği ve burada Amerikalı Müslümanların ulusa katkısına ve din özgürlüğünün önemini vurgulayacağı belirtildi.

MÜSLÜMAN TOPLUM LİDERLERİYLE BULUŞACAK

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, Amerikalı Müslüman toplum liderleriyle bir araya gelecek Obama'nın, hoşgörü, bağnazlığa ve toplumsal ilgisizliğe karşı durma ve ülkenin dini özgürlükler geleneğini koruma gibi konulara değineceği dile getirildi.

TRUMP'IN SÖYLEMLERİNE KARŞI HOŞGÖRÜ

Obama'nın, Müslüman karşıtı söylemleriyle gündeme gelen Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığı adayı Donald Trump'a öfkelenen Müslümanlara hoşgörü mesajı vermek istediği de düşünülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barack Obama Beyaz Saray Baltimore Dini Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

TcMobil-IOS:

Tahibide cagıraydın oy toplardı

2
2
yanıtYanıtla
adem uzun bingöl üyüm:

bide inşallah müslüman olur

3
0
yanıtYanıtla
Doğru YolMobil-ANDROID:

İnşaalah içinde güzel izler bırakır.

0
0
yanıtYanıtla
Tilsim:

Amanin sabah sabah ne sevindim ne srvindim abdestte alacakmiymis nolur yazin oluyoruz meraktan. KİM YAPMİS BU HABERİ HİCMİ DERDİ KALMAMİS. BASİMİİZA TAS YAGİYO. Bİ GİDİN YAA!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title