Haberler

Balıkesir-Kılıçdaroğlu: ?Birincisi Kurtuluş Savaşını Meydanlarda Verdik, İkincisini Sandıkta Vereceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Gezisinin İkinci Gününde, Vatandaşlara Seslendi. Dinleyicileri Referandumda 'hayır' Oyu Kullanmaya Çağıran Kılıçdaroğlu, Oylamanın Önemine Dikkat Çekerken, ?şimdi Biz İkinci Kurtuluş Savaşını Başlattık. Birincisini Meydanlarda Verdik. İkinci Kurtuluş Savaşını Sandıklarda Vereceğiz ve Demokrasi Yoluyla Kazanacağız" Diye Konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir gezisinin ikinci gününde, vatandaşlara seslendi. Dinleyicileri referandumda 'hayır' oyu kullanmaya çağıran Kılıçdaroğlu, oylamanın önemine dikkat çekerken, ?Şimdi biz ikinci kurtuluş savaşını başlattık. Birincisini meydanlarda verdik. İkinci kurtuluş savaşını sandıklarda vereceğiz ve demokrasi yoluyla kazanacağız" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de vatandaşlara seslendi. Mustafa Kemal Atatürk'ün Amasya talimnamesini hatırlatan Kılıçdaroğlu, ikinci kurtuluş savaşını sandıkta vereceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, ?Atatürk Amasya'da bir talim yayınladı. Dedi ki: 'Türkiye'nin makus talihini milletin azim ve iradesi kurtaracaktır. Şimdi biz ikinci kurtuluş savaşını başlattık. Birincisini meydanlarda verdik. İkinci kurtuluş savaşını sandıklarda vereceğiz ve demokrasi yoluyla kazanacağız" diye konuştu.

?MİLLİ EĞİTİMİ TEPEDEN TIRNAĞA DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Gelecek nesillerin gelecek kaygısı yaşamadığı bir Türkiye'yi yaratmadığı amaçladıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, milli eğitimde değişiklik yapacaklarını ifade ederken şunları söyledi:?Dershanelere biz ne kadar para ödüyoruz biliyormusunuz? Türkiye genelinde 16 milyar TL para ödüyoruz. Çocuklarımız okulda eğitim almıyor mu? Bu sınav sistemi nedir? Çocuklarımız oyunu bile unuttu. Bu Milli Eğitimi tepeden tırnağa, halkın iktidarında değiştireceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title