Haberler

Bakan Karaismailoğlu: "Yolları bitirmesi gerekenler maalesef yapmadı"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarına ilişkin olarak, "Yolların şimdiye kadar bitmesi gerekiyordu ama bitirmesi gerekenler maalesef bitirmedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarına ilişkin olarak, "Yolların şimdiye kadar bitmesi gerekiyordu ama bitirmesi gerekenler maalesef bitirmedi. Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluk alanına alarak yolların yapımına başladık. İnşallah 20 Mayıs'a kadar hastanenin bütün yollarının erişimini sağlamış olacağız" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ne gelerek yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan bakan Karaismailoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bütün dünyanın korona virüs ile mücadele ettiğine dikkat çeken Bakan Karaismailoğlu, "Ülkemizde de mücadele devam ediyor. Sağlık Bakanlığımız, sağlık çalışanları bütün özveriyle bunun için çalışıyorlar, vatandaşımız yanında yer alıyorlar. Tabii en çok ihtiyaç duyulan yerlerden birisi sağık tesisleri. Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi dünyanın en gelişmiş teknolojilerine sahip 2 bin 700 yataklı devasa bir kompleks. Bu mücadelede faydalanabileceğimiz tesislerden bir tanesi. Sağlık Bakanlığımız bunun bitirilmesi için hızlı şekilde devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Hastanenin yolları konusunda geç kalındığını anlatan Bakan Karaismailoğlu, "Yolların şimdiye kadar bitmesi gerekiyordu ama bitirmesi gerekenler maalesef bitirmedi yolları. Bu hafta başından itibaren Bakanlığımız Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluk alanına alarak yolların yapımına başladık. Cumhurbaşkanımız 20 Nisan olarak ilk kesiminin açılışını ilan etti. İnşallah 20 Nisan olarak acil kısmı açılacak, oraya erişimle ilgili bir sıkıntı olmayacak. Hastanenin tamamı 20 Mayıs'ta açıldığında yolları ile birlikte hizmet vermeye başlayacak. Karayolları Genel Müdürlüğü olarak bütün ekiplerimizle arazideyiz. İnşallah 20 Mayıs'a kadar hastanenin bütün yollarının erişimini sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU, HASTANEYE GELECEK METRO İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIN SORULMASI ÜZERİNE İSE ŞUNLARI SÖYLEDİ:

"Yolların sorumluluğu belliydi yapmadılar. Yolları bakanlık olarak yapıyoruz. Metronun sorumluluğu kimde olduğu ortada. Zaten İBB tarafından inşaatı başlamış bir metro. Şu anda yüzde 10'luk kesime kadar imalat tamamlanmış, şantiyeleri açık durumda. Sorumlu olan kişilerin sorumluluğu yerine getirmeleri, sorumluluk almaları gerekiyor. Maalesef böyle büyük bir kompleks, tabii ki metrosu ile birlikte keşke açılsaydı. Ama İBB'de sorumluların bu görevlerini yapmaları gerekiyor. Onların görevlerini yapmalarını bekliyoruz."

(Sümeyye İnal - Emre Baba - Furkan Tan/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şehir Hastanesi Başakşehir İkitelli Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title