Haberler

Bakan Eker'in Katılımıyla Yeşilyurt Belediyesi'nde Görev Teslim Töreni Yapıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, “Türkiye bundan sonraki süreç içerisinde; demokratikleşme, sivilleşme, sistemle ilgili restorasyon çalışmasına devam edecektir” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Türkiye bundan sonraki süreç içerisinde; demokratikleşme, sivilleşme, sistemle ilgili restorasyon çalışmasına devam edecektir" dedi.

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi'nde görev teslim törenine katılıp konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 30 Mart yerel seçiminde vatandaşların istikrara oy verdiğini belirterek, "Bütün şantajlara ve montajlara, bütün kirli, pis tuzak ve saldırılara, iftira ve iddialara rağmen halkımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan demiştir ve gerekli desteği vermiştir" diyerek, "Türkiye bundan sonraki süreç içerisinde; demokratikleşme, sivilleşme, sistemle ilgili restorasyon çalışmasına devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Zirai don olayından bahseden Bakan Eker, "Malatya ile birlikte Karadeniz'in bazı illerinde yaşanan zirai don nedeniyle gerekli hasar tespit çalışmalarına başlandı. Daha önce de böyle durumlar yaşanmıştı. İnşallah hasar tespiti sonrasında gerekli gayreti göstereceğiz" dedi.

Yeşilyurt'ta 15 yıl başkanlık yapan ve son seçimde aday adayı olmasına rağmen Hacı Uğur Polat'ın AK Parti'den aday gösterilip kazanması nedeniyle görevi bırakan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, "Büyükşehir olunmasıyla birlikte ilçemizde 6 belde kapandı. Çalışkan, becerikli arkadaşlarımızın ellerine sağlık. Seçimi kazanan Hacı Uğur kardeşimize de yeni görevinde başarılar diliyorum. Zaten aileden biri başkan seçildi" şeklinde konuştu.

30 Mart seçiminde Yeşilyurt Belediye Başkanlığı'nı kazanan Hacı Uğur Polat da, "Yüzde 61 oranıyla AK Partimize çok büyük destek vererek bizleri bu günlere getirdiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 300 bin nüfuslu bir ilçe olarak sizlerin gece gündüz hizmetinde olacağız" dedi.

Konuşmalardan sonra, hizmetlerinden dolayı Kavuk'a plaket ve buket çiçek verilirken, Malatya'nın büyükşehir olmasıyla kapanan Yeşilyurt'a bağlı belde belediye başkanlarına da teşekkür plaketi Bakan Eker tarafından verildi.

Mehteran ile halk oyunları gösterisinin yapıldığı görev teslim törenine, AK Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz dışındaki milletvekilleri, bazı belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Yeşilyurt Malatya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title