Haberler

Bakan Avcı, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Açılışına Katıldı

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın teşrifleriyle açılan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ve aralarında eğitim kurumlarının da bulunduğu diğer kamu yatırımlarının toplu açılış törenlerine katıldı.

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ve aralarında eğitim kurumlarının da bulunduğu diğer kamu yatırımlarının toplu açılışları düzenlenen törenle yapıldı.

Törene, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, BDP il ve ilçe yöneticileri, bazı AK Parti milletvekilleri, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ve Şerafettin Elçi'nin aile fertleri katıldı.

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ve açılışını yaptıkları eserlerin hayırlı olmasını dileyen Başbakan Erdoğan, havalimanı ve diğer yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın açılışının ardından, Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler Şırnak Valiliğince havalimanında verilen iftara katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şerafettin Elçi Nabi Avcı Şırnak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title