Haberler

Babacan'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilanı sonrası dikkat çeken paylaşım: Birleşe birleşe kazanacağız

Güncelleme:

Millet İttifakı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edilmesinin ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. "Birleşe birleşe kazanacağız" diyen Babacan, "Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız." dedi.

İYİ Parti'nin 6'lı Masa'ya dönmesinin ardından 6 lider Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde toplandı. Saatler süren görüşme sonrası Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. Diğer genel başkanların cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı belirtildi.

BABACAN'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Millet İttifakı'nın seçime Kılıçdaroğlu ile gireceğini ilan etmesinin ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"

Babacan, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi 'Birleşe birleşe kazanacağız.' Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız." dedi.

Babacan'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilanı sonrası dikkat çeken paylaşım: Birleşe birleşe kazanacağız

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Deva Partisi Ali Babacan Türkiye Güncel Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (14)

Bülent Duman:

Çok beklersiniz, Allah bildiği gibi yapsın inşallah

160
115
yanıtYanıtla
videos cix:

Allah muhafaza etsin bizleri Türkiye kaybeder mesele artık Türkiye mesele artık Vatan Allah'ım size fırsat vermesin amin.

168
106
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Allah senin gibi fırsatçı ve fesatçılara fırsat vermesin sen makarnanı ye hadi bakalım

yanıt0
yanıt3
Herhangi Birisi:

böyle mi birleşeceğiz? sen makarnanı ye öyle mi? o zaman sende heykel dikmeye devam et mi diyelim bizde.

yanıt2
yanıt0
videos cix:

Siz kazanırsanız Allah muhafaza etsin bizleri Türkiye kaybeder,mesele artık Türkiye mesele artık Vatan,Allah'ım size fırsat vermesin amin

130
90
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Topu topu 0,75 oyunuz var. Menfaatcılar

64
32
yanıtYanıtla
mesut:

Ver gazı verrr. 14 Mayıs gecesi: gaz verme gaz verme.. :))

50
26
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Bürütüs

48
23
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

oysaki ben seni çok sevmiştim, sana kalmayacak bir dünya için yaptığın şeylere bak insanı bitiren hırsıdır benim gözümde artık bir hiçsin..

44
27
yanıtYanıtla
Keş on dı teybıl :

Hepsi başarısız olmuş insanlar bakalım koalisyon döneminde ne olacak diyecekler zaten ülkeyi alırken ölü idi yalanda hazır

22
11
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title